Rehabilitació d’edificis a Costa Brava i Costa del Maresme

Rehabilitació d'edificis a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Tordera, Palafolls
Rehabilitació d'edificis a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Tordera, Palafolls

Empresa de rehabilitació d’edificis a Lloret de Mar

Empresa de construcció, rehabilitació i reformes d’edificis a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Tordera, Palafolls, Pineda de Mar, Calella.

 

 

Estàs cercant informació sobre la rehabilitació i/o reformes d’edificis a Lloret de Mar?

 

En aquest article, us donarem informació valuosa per resoldre els vostres dubtes.

 

Quines garanties tenen les reformes integrals?

Les garanties de les reformes integrals poden variar depenent de l‟empresa que realitza l‟obra. Tot i això, en general, aquestes garanties solen incloure la qualitat del treball i la durabilitat dels materials utilitzats. És important que, en triar una empresa de reformes d’edificis a Lloret de Mar, preguntis sobre les garanties que ofereixen per sentir-te segur que es compliran les teves expectatives.

 

 

 

Quin tipus d’IVA s’aplica a les reformes?

A les reformes integrals s’aplica un tipus d’IVA reduït del 10%, sempre que l’habitatge tingui més de 2 anys d’antiguitat. Tot i això, és important destacar que aquest IVA reduït només s’aplica a la mà d’obra i no als materials utilitzats a l’obra. És recomanable que, en sol·licitar un pressupost de remodelació d’edificis a Lloret de Mar, es detallin els costos de mà d’obra i materials per evitar confusions.

 

 

Què és l’ITE i quan s’ha de passar?

L’ITE és l’Informe d’Avaluació dels Edificis, que s’haurà de passar cada 10 anys, tal com estableix la normativa espanyola. Aquest informe s’encarrega de verificar l’estat i les condicions de les edificacions, especialment pel que fa a la seguretat i l’estabilitat de l’estructura. Quan es detecten errors o deficiències que puguin suposar un risc, cal emprendre una rehabilitació de blocs de pisos a Lloret de Mar per corregir aquestes anomalies.

A la nostra empresa de rehabilitació d’edificis a Lloret de Mar, oferim un servei integral i personalitzat per a tot tipus de projectes de rehabilitació, com ara la rehabilitació de cases unifamiliars, la rehabilitació d’edificis i la gestió completa de la rehabilitació. A més, oferim serveis de projectes i rehabilitació per a habitatges i edificis, perquè els nostres clients obtinguin una visió clara, detallada i professional de la feina que es realitzarà al seu edifici o habitatge.

 

Ens dediquem a la rehabilitació d’edificis a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Tordera, Palafolls, Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Vidreres

 

RESUM

En conclusió, si busques una empresa professional en rehabilitació d’edificis a Lloret de Mar, no dubtis a contactar-nos. Comptem amb un equip de professionals experts en rehabilitació i gestió integral d’obres, brindant-vos un servei eficaç i de qualitat. Contacta’ns i sol·licita un pressupost sense compromís avui mateix!

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

CATEGORÍAS