Envidrament de terrasses

Acristalamiento de terrazas en Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç de Montalt, Sant Cebria de Vallalta, Rubí, Pineda de Mar
Acristalamiento de terrazas en Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç de Montalt

Envidrament de terrasses a Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç de Montalt, Rubí, Pineda de Mar, Blanes.

 

 

Aprofita la terrassa durant tot l’any

Gaudir d´una terrassa a Caldes d´Estrac, Arenys de Mar o Sant Boi de Llobregat quan el clima és agradable és un autèntic plaer. Tot i això, durant els mesos freds, dies de pluja oa l’estiu quan la calor és sufocant, és difícil aprofitar aquests espais. Per solucionar aquest problema, oferim un envidrament de terrasses amb cortines de vidre, perfecte tant per a llars com per a comerços.

 

 

La millor solució per envidrar la terrassa

Els tancaments tradicionals poden ser poc estètics i poc pràctics, però els nostres tancaments invisibles proporcionen una solució perfecta. Com que no s’utilitzen perfils d’alumini, les vistes panoràmiques de l’exterior es mantenen intactes i la façana llueix elegant.

 

 

Versatilitat i adaptabilitat a la terrassa

El nostre sistema de vidre permet recollir totes les cortines de vidre en un espai compacte, de manera que podeu gaudir de la vostra terrassa oberta o tancada segons les condicions climàtiques. Els nostres tancaments a Caldes d’Estrac, Arenys de Mar i Sant Boi de Llobregat us permeten utilitzar la terrassa durant tot l´any, sense complicacions.

 

 

Avantatges del vidre amb cortines de vidre

El vidre amb cortines de vidre ofereix múltiples avantatges: és hermètic davant de la pluja i la humitat, proporciona aïllament tèrmic i acústic, i facilita el manteniment. A més, les cortines de vidre són abatibles i s’obren de forma independent, cosa que en facilita la neteja.

 

 

Àrees de servei i opcions de vidre

Treballem a tota la zona de Caldes d’Estrac, Arenys de Mar i Sant Boi de Llobregat, oferint solucions personalitzades per envidrar terrasses, porxos, balcons i àtics. Si esteu interessats en aprofitar al màxim el vostre espai a l’aire lliure durant tot l’any, no dubteu a sol·licitar-nos un pressupost sense compromís.

 

 

Envidrament de terrasses, la millor opció per gaudir del teu espai exterior

Els nostres sistemes de vidre de terrasses a Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat i rodalies us permetran gaudir del vostre espai a l’aire lliure durant tot l’any, sense importar les condicions climàtiques. No esperis més per transformar la teva terrassa, balcó o porxo en un espai versàtil i confortable.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon: (+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:  info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS