Com ampliar visualment els espais al teu habitatge a Arenys de Mar i més

Cómo agrandar los espacios en una vivienda en Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes, Breda, Llagostera, Sabadell, Terrassa, Sabadell, Palafolla, Tordera
Cómo agrandar los espacios en una vivienda en Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes, Breda, Llagostera, Sabadell, Terrassa, Sabadell, Palafolla, Tordera

Com engrandir els espais en un habitatge a Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Tordera

 

 

Transforma els teus espais petits a llocs més amplis i còmodes

Com engrandir els espais en un habitatge a Arenys de Mar. Engrandir visualment els espais a casa teva no és només per als qui tenen habitatges petits. Fins i tot en cases grans, hi pot haver habitacions més reduïdes que requereixen un toc de disseny per semblar més àmplies. En aquest article, us mostrarem algunes estratègies simples i econòmiques per aconseguir-ho.

 

1. Colors clars per a les parets

Les parets defineixen lespai. Perquè un ambient petit sembli més gran, tria pintura de color clar. El blanc és la millor opció, però els colors pastís també hi poden ajudar.

 

1.1. Colors atrevits a parets petites

Si preferiu colors forts, podeu pintar una paret petita en un to atrevit per donar-li un toc especial a l’espai.

 

 

2. Rajoles petits

Utilitzar rajoles petites a banys i cuines pot ajudar a crear la il·lusió d’un espai més ampli. Evita barrejar massa tipus diferents i opta per dissenys simples.

 

 

3. Evitar el contrast

En espais petits evita el contrast excessiu. Utilitza colors de la mateixa tonalitat per crear harmonia i barreja només en petits detalls. Incorpora textures per donar interès a casa teva.

 

 

4. Mobles funcionals i oberts

Tria mobles que siguin funcionals i ofereixin emmagatzematge, com ara prestatges i portes de vidre. També els pots pintar del mateix color que les parets perquè s’integrin en la decoració.

 

 

5. Línies rectes

Les línies rectes són ideals per a espais petits. Evita mobles amb línies corbes, ja que poden semblar més pesants. L’única excepció podria ser una taula rodona al menjador, ja que ocupa menys espai i ofereix més llocs per als convidats.

 

 

6. Miralls

Els miralls reflecteixen la llum natural i artificial, fent que un espai petit sembli més ampli. Col·loca’ls en parets o en mobles miralls, però no n’abusis per no sobrecarregar l’ambient.

 

 

7. Finestres

Mantingues les finestres obertes sempre que sigui possible per crear la il·lusió d’un espai més gran. Utilitza cortines del mateix color que les parets i de roba prima. Tanca-les només quan necessitis privadesa o durant la nit.

 

 

8. Sòl clar

Si pots canviar el terra, tria’n un de color clar, preferiblement del mateix to que les parets. Si no és possible, utilitza catifes clares i sense estampats, ja que aquests poden atraure la vista cap a terra i fer que l’espai sembli més petit.

 

 

9. Quadres petits

En decorar les parets, escull quadres petits que no aclaparin l’espai.

 

 

10. Mantingues l’ordre

Finalment, assegura’t de mantenir la teva llar ordenat. Revisa les teves pertinences periòdicament, almenys dues vegades l’any, i elimina allò innecessari. A més, procura guardar cada cosa al seu lloc cada dia. Un espai ordenat i clar contribuirà en gran mesura a crear una sensació d’amplitud a casa teva.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS