Sala de estar en estilo marroquí

Carpintería de aluminio y PVC Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Arenys de Mar, Calella, el Masnou, Canet de Mar, Vilassar de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Empuriabrava, Roses, Pineda de Mar
Carpintería de aluminio y PVC Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Arenys de Mar, Calella, el Masnou, Canet de Mar, Vilassar de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Empuriabrava, Roses, Pineda de Mar

Reforma de sala d’estar en estil marroquí a Tossa de Mar, Lloret de Mar, SilsTossa de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Calonge, Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Trets característics de l’estil marroquí

Els patrons orientals es poden trobar en tot, des de paper tapís a la paret fins a estampats a la tapisseria de butaques i sofàs. Entre ells, podeu triar tant el calat extravagant com la interpretació marroquina de Damasc.

Combinacions de colors contrastants però harmonioses.
Alhora, els tons es trien amb tanta habilitat que l’interior no sembla pretensiós ni vulgar.

A la sala d’estar, és poc probable que vegeu portes i nínxols de manera rectangular simple: els arcs i les voltes són característics d’aquest disseny.

L’acabat pot semblar inusual. De fet, en un país africà càlid, no es dóna preferència a la fusta i el paper, sinó a les rajoles ceràmiques, als mosaics de vidre i al guix decoratiu.

 

"<yoastmark

 

Empreses de rehabilitació de façanes

A l’hora de moblar el teu saló a l’estil marroquí, hauràs de parar molta atenció a la il·luminació. Al cap ia la fi, aquest país es caracteritza per l’abundància de llum: totes les habitacions simplement estan inundades de sol. Per simular aquest efecte, haureu de seleccionar llums encastats amb un espectre suau i groguenc. A la nit, les sales d’estar al Marroc s’il·luminen amb fanals elegants elegants: els canelobres centrals no s’utilitzen.

Disseny inusual i disposició de mobles. Àrea de recreació: un sofà o butaques estan ubicats als podis o en nínxols, cosa que crea una atmosfera de solitud i privadesa.

Com a moltes tendències modernes, l’estil marroquí es caracteritza per un espai obert. Recrear aquest efecte als apartaments de la ciutat només és possible combinant la cuina i la sala d’estar, creant frescos a la paret, creant la il·lusió d’una terrassa oberta.

A la foto pots veure molts articles de decoració i plantes en testos. Però, malgrat la seva abundància, la sala d’estar marroquina no es veu desordenada i «pesada». I un cert paper en això ho juga no només la selecció de coses, sinó també l’absència de mobles alts i voluminosos: només conté sofàs, butaques i taules a la gatzoneta.

 

"<yoastmark

 

Empreses de rehabilitació de façanes

Una sala d’estar marroquina gairebé sempre es fa en colors cridaners:

  • Les combinacions de groc i vermell, terracota i ocre, blanc i blau es consideren autèntiques. Sovint es trien altres tons per implementar l’estil marroquí: rosa, porpra, verd maragda.
  • Una de les característiques distintives vistoses de l’estil marroquí són els patrons orientals. I si decideix decorar les parets amb guix simple i no gosa experimentar amb mobles, assegureu-vos de complementar la sala d’estar amb una catifa persa amb un patró simètric i coixins amb estil.
  • Atenció a les factures. El mosaic brillant en el disseny marroquí gairebé sempre es combina amb vellut i seda.

 

"<yoastmark

 

 

Empresas de rehabilitación de fachadas Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Mar, Calella, Arenys de Mar, Roses, el Masnou, Pineda de Mar, Empuriabrava, Canet de Mar

 

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS