Transforma les teves persianes manuals en automàtiques

Motorización de persianas en Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Canet de Mar, Blanes
Motorización de persianas en Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Canet de Mar, Blanes

Motorització de persianes a Sant Boi de Llobregat, Blanes

En aquest article, t’explicarem els avantatges de motoritzar una persiana manual a Sant Boi de Llobregat i altres localitats properes. Descobreix com pots millorar la comoditat, seguretat i eficiència energètica de casa teva amb persianes motoritzades.

 

 

Com motoritzar les teves persianes existents

Abans de començar, és important assenyalar que qualsevol persiana, sense importar el material o mida, pot ser motoritzada en el moment que vulguis. Tot i això, és recomanable que un tècnic avaluï l’estat de la persiana abans de procedir amb la motorització, per assegurar-ne el funcionament òptim.

El procés dinstal·lació dun motor per a persianes és senzill, ràpid i net. Se substitueix l’eix de la persiana per un de adequat per allotjar el motor, es calcula el pes de la persiana, es tria el motor adequat i es connecta al corrent elèctric. A més, hi ha dues modalitats d’instal·lació: motorització amb interruptor de superfície i motorització amb comandament a distància via ràdio.

 

 

Avantatges de les persianes motoritzades

  • Comoditat per a gent gran o amb mobilitat reduïda Les persianes motoritzades faciliten la vida de persones grans o amb discapacitat, en evitar esforços innecessaris en pujar o baixar les persianes.
  • Major seguretat a la llar Motoritzar les teves persianes et permet programar-ne l’obertura i el tancament, simulant presència a casa durant les teves vacances i dificultant l’accés a intrusos des de l’exterior.
  • Estalvi energètic Les persianes automàtiques es poden programar per aprofitar al màxim les hores de llum a l’hivern i evitar l’entrada de calor a l’estiu, reduint el consum de calefacció i aire condicionat.
  • Revaloració del teu habitatge Incorporar persianes motoritzades a casa afegeix valor a la propietat, la qual cosa podria incrementar el seu preu de venda en el futur.

 

 

Contacta amb professionals en motorització de persianes a Sant Boi de Llobregat i voltants

Si t’interessa modernitzar les finestres i balcons amb persianes automàtiques, no dubtis en contactar amb els nostres especialistes en instal·lació de persianes motoritzades. Et brindaran la millor atenció i tranquil·litat a Sant Boi de Llobregat, Pineda Mar, Arenys Mar, Sant Cugat Vallès, Canet Mar, Blanes i Tossa de Mar.

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon: (+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:  info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS