Instal·lar o Canviar Mampara de Bany

Instalar o Cambiar Mampara de Baño en Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Sant Vicenç dels Horts, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, El Prat de Llobregat
Instalar o Cambiar Mampara de Baño en Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Sant Vicenç dels Horts, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, El Prat de Llobregat

Instal·lar o Canviar Mampara de Bany a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Calonge.

 

 

Tipus de mampares de bany: quina és la millor opció?

Si estàs pensant en instal·lar o canviar una mampara de bany a Sant Boi de Llobregat, és normal que et preguntis per quants tipus de mampares hi ha i quina és la més resistent. En aquest article, et respondrem aquests dubtes i alguns més perquè puguis triar la millor opció per al teu bany.

 

 

Quants tipus de mampares hi ha?

Hi ha diversos tipus de mampares de bany, però els principals són:

  • Mampares corredisses: Aquestes mampares solen ser les més comunes i es caracteritzen per tenir una porta que llisca per uns rails. Són molt útils si tens un espai reduït al bany.
  • Mampares abatibles: Les mampares abatibles s’obren com a porta convencional i la seva instal·lació es recomana en banys amplis. Són més fàcils de netejar que les mampares corredisses i ofereixen més sensació d’amplitud.
  • Mampares plegables: Les mampares plegables estan dissenyades per optimitzar lespai. Es pleguen com un acordió permetent una obertura total de la dutxa o banyera.
  • Mampares fixes: Les mampares fixes són l’opció més elegant, i s’instal·len com un full de vidre que queda fix a la paret oa una estructura. Són molt útils per a zones de dutxa separades de la resta del bany i fan una sensació d’amplitud.

 

 

Quina és la mampara de bany més resistent?

La resistència de les mampares de bany dependrà fonamentalment del material de què estiguin fetes. Les principals opcions són vidre temperat, acrílic o plàstics diversos.

El vidre és el material més resistent i segur per a la fabricació de mampares de bany. Es tracta de vidre temperat que se sotmet a un tractament tèrmic que ho fa entre quatre i cinc vegades més resistent que el vidre normal.

Les mampares d’acrílic són una opció més econòmica que el vidre, però també són menys resistents i duradores. Estan fetes d’un material plàstic que és menys delicat que el vidre i s’instal·len amb una estructura d’alumini per garantir-ne l’estabilitat.

Les mampares de plàstic són menys resistents que les de vidre o acrílic i solen ser utilitzades en mampares de bany mòbils.

 

 

Quant ha de mesurar una mampara fixa perquè no esquitxi?

Si tens una dutxa oberta, la millor opció per evitar que l’aigua esquitxa fora és instal·lar una mampara fixa. L’ideal per evitar que l’aigua esquitxi és que la mampara cobreixi la superfície més gran de la dutxa o banyera, i que quedi ben segellada per evitar filtracions. Per tant, el que és recomanat és que la mampara fixa tingui una alçada que superi els 180 centímetres.

 

 

Quant de temps es triga a muntar una mampara de dutxa?

Quant al temps que es triga a muntar una mampara de dutxa, dependrà del tipus de mampara que triïs i de les condicions específiques del teu bany. En general, podem dir que el temps mínim d’instal·lació és de dues hores, encara que el temps total també dependrà de si s’ha de col·locar una estructura o de si cal l’ajuda d’un professional especialitzat.

 

 

És millor una mampara fixa o abatible?

No hi ha una resposta general per fer-ho, cal conèixer les necessitats de cada client i l’espai on seran instal·lades. No obstant això, és important tenir en compte que les mampares fixes ofereixen més sensació d’amplitud al bany i, alhora, són un element de decoració en si mateixes. Per altra banda, si hi ha una limitació despai i es pretén aprofitar cada cm2, les mampares abatibles solen ser lopció més adequada.

 

 

Conclusió

A la nostra empresa estem compromesos amb la satisfacció dels nostres clients i oferim serveis d’alta qualitat amb un equip professional i experiència en la instal·lació de mampares de bany i tot tipus de reformes de bany, que s’adapta a les teves necessitats. Contacta’ns!

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS