Normativa i Consells per a la Il·luminació en Oficines i Entorns Laborals

Empresa de reformas de locales en Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Blanes, Sant Vicenç de Montalt, Sils
Empresa de reformas de locales en Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Blanes, Sils

Empresa de reformes de locals

Hola a tots de nou! Avui tractarem un tema pràctic i essencial per al disseny d’espais laborals: la il·luminació a oficines i com complir amb la normativa vigent sobre això. Si heu llegit els nostres anteriors posts sobre com crear una oficina en una nau industrial i com aconseguir una oficina en estil perfecte, aquest article complementarà el teu coneixement i t’ajudarà a dissenyar l’espai de treball ideal.

 

 

Empresa de reformes integrals de locals comercials

Unitats de mesura en la il·luminació i la importància de la llum adequada

 

Abans d’entrar en detalls, és fonamental conèixer dues unitats de mesura utilitzades a la il·luminació:

  • Graus Kelvin: indiquen el rang de color de la llum, és a dir, si és càlida o freda.
  • Lux: mesura la quantitat de llum emesa per un lumen en un metre quadrat.

Per mesurar la il·luminació es fa servir un luxòmetre, un dispositiu que indica fàcilment la quantitat de llum en un espai determinat. La quantitat correcta d’il·luminació en una àrea de treball dependrà del tipus de tasca que s’hi faci. El Reial decret 486/1997 sobre llocs de treball estableix una taula de mínims per facilitar aquesta determinació.

 

 

Reformes d’oficines

Una il·luminació inadequada pot afectar la productivitat, causar cansament visual, migranyes, mals de cap i irritabilitat. Per això, és crucial planificar correctament la il·luminació a l’espai laboral.

 

 

Consells per a una il·luminació òptima a l’oficina

Il·luminació natural: prioritzar l’entrada de llum natural a l’espai de treball és fonamental, ja que ofereix avantatges com reducció de costos, menor contaminació lumínica i una llum de més qualitat.

 

 

Rehabilitem locals

  • Il·luminació artificial general: si la llum natural no és suficient, cal complementar-la amb il·luminació artificial, ja sigui encastada o penjant. Depenent del treball realitzat a l’àrea, cal proporcionar diferents nivells d’il·luminació, mesurats en lux i graus Kelvin.
  • Il·luminació localitzada: l’ús de llums d’escriptori o flexos és ideal per proporcionar llum focal en tasques que requereixen un gran esforç visual, com ara treballs manuals i de precisió.

 

Empresa de reparació i renovació d’oficines i locals comercials

 

Assessorament professional

La il·luminació en espais laborals és un aspecte clau per garantir el benestar i la productivitat dels empleats. A més de les consideracions esmentades, és important tenir en compte la distribució de la il·luminació i la seva eficiència energètica.

 

 

Construcció i reformes de naus industrials, locals comercials i oficines de negoci

El millor consell és comptar amb professionals que us assessorin sobre les necessitats de la vostra oficina. A ServiciosIntegrales.ORG, oferim projectes de reforma sense compromís, adaptats a les necessitats de l’espai i les tasques que s’hi desenvolupen, complint sempre amb l’última tecnologia i la normativa vigent.

 

Esperem que aquest article us hagi resultat útil i interessant. Gràcies per llegir-nos!

 

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

CATEGORÍAS