Disseny d’interiors a l’estil Provençal

Reformas Blanes y Limpieza de comunidades Lloret de Mar, Begur, Tossa de Mar, S'Agaró, Calonge, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guixols, Pals, Oix
Reformas Blanes y Limpieza de comunidades Lloret de Mar, Begur, Tossa de Mar, S'Agaró, Calonge, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guixols, Pals, Oix

Disseny d’interiors a l’estil Provençal a Tossa de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Calonge, Sant Feliu de Guíxols.

 

 

"Reformas

 

Hi havia una vegada, les reformes en un apartament es consideraven simples empaperats i pintura dels sòls. Ningú no va pensar en quin estil es faria la reforma.

Ara, cada cop més cases i apartaments estan decorats amb un estil determinat.

 

I ara parlarem de com fer reforma en un apartament a l’estil provençal.

 

 

Disseny d’interiors en estil provençal: Història

Com en tots els estils ètnics, l’estil provençal utilitza només materials naturals, així com atributs especials inherents a la Provença: rajoles de terracota, calç, pedra natural. I tot això emmarcat amb tèxtils amb motius florals i mobles antics.

Però fins i tot si no tens una vella còmoda francesa, no importa. Ara hi ha una gran varietat de mobles envellits artificialment que encaixen perfectament al concepte de Provença.

 

"<yoastmark

 

Disseny interiors d’estil provençal: Característiques

 

1. ACABAT DE PARET A L’ESTIL PROVENÇAL

Les parets d’un apartament provençal han d’estar cremades pel sol. Colors pastís molt suaus. En la majoria dels casos, el paper pintat amb un adorn floral petit i suau s’enganxa a les parets.

 

No obstant això, si preferiu parets pintades davant de paper pintat, simplement escolliu un to subtil de blau, verd, rosa o fins i tot groc clar. Sense contrast, colors foscos o accents brillants.

 

 

2. SOSTRE D’ESTIL PROVENÇAL

A les cases originals de Provença, sempre hi ha bigues al sostre, que estan pintades de blanc, però de manera que apareix l’estructura de la fusta. Si l’alçada del sostre del vostre apartament no us permet crear una imitació de bigues, simplement feu que els sostres siguin blancs.

 

Empresa de Reformas Blanes, Lloret de MarLimpiar Fachada Sant Andreu de Llavaneres Reformas Blanes, Sant Andreu de Llavaneres Limpieza Periódica Vivienda Calella, Blanes Reformas integrales de hogar Sant Pol de Mar Empresa de reformas integrales Lloret de Mar

 

3. PAVIMENTS A L’ESTIL PROVENÇAL

Per descomptat, el terra ideal amb estil és la fusta natural, preferiblement amb efecte envellit. Tot i que ara fins i tot entre els laminats hi ha una enorme selecció de taulers molt semblants al roure natural. El més important és triar el to adequat del terra. El color ha de ser tan natural com sigui possible.

 

 

4. ACABAT DEL BANY A L’ESTIL PROVENÇAL

Triem una rajola clàssica per a l’estil provençal, per exemple, un porc senglar. I no el posem fins al sostre, sinó a uns 1,5 metres del terra. La part superior de les parets també està pintada en colors pastís o coberta amb paper pintat. Els mobles i els sanitaris se seleccionen a l’estil apropiat.

Les aixetes i les dutxes són majoritàriament de coure o bronze, generalment amb manetes de ceràmica.

 

Limpieza Cocinas Industriales Caldes d'EstracInstalación de suelo radiantes Cabrera de Mar Reformas integrales de chalets Vilassar de Mar Instalación de aire acondicionado Pineda de Mar Instaladores de calefacción Blanes, Canet de Mar Reformas integrales Blanes, Lloret de Mar Tordera

 

5. MOBLES A L’ESTIL PROVENÇAL

Com a regla general, mobles de tons càlids clars o blancs. Còmodes, taquilles, aparadors, tot el que ha perdut la seva rellevància en els estils moderns, són els atributs necessaris de la Provença!

Llits amb capçaleres de ferro forjat blanc, butaques florejades, sofàs amb tapisseria tèxtil i molts coixins: tot això pot i ha de ser present en un apartament d’estil provençal.

 

 

6. DECORACIÓ A L’ESTIL PROVENÇAL

La Provença és famosa per la seva abundància de guarniments i motius florals. Poden estar presents en cortines, draps de cuina, tapisseria de mobles, coixins decoratius. En general, tot allò que el teu cor desitja. Les cortines, per cert, han de ser-hi presents!

A més, en un interior d’estil provençal, una gàbia és molt avantatjosa. Una cortina romana a quadres a la cuina i coixins a quadres amb cadires del mateix material són la targeta de presentació de la Provença.

 

Realizamos Limpieza en general, Limpieza de Obra, Limpieza Oficinas, Limpieza Comunidades, Limpieza Local Comercial, Limpieza Vivienda (1 vez), Limpieza Local Industrial, Limpieza Periódica Vivienda, Limpieza puntual de piscina, Limpieza Cocinas Industriales, Limpieza de canalones o bajantes en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Arenys de Mar, Vilassar de Mar

 

 

Limpiezas de comunidades en Lloret de Mar, BlanesEmpresa de reformas integrales de cocinas Tordera Limpieza puntual de piscina Sant Vicenç de Montalt Empresa de reformas integrales de baños Tordera, Salt, Sils Limpiezas de comunidades en Tossa de Mar, Palafolls, Vidreres Empresa de Limpieza de comunidades de vecinos en Tossa de Mar Limpieza de bloques de pisos y comunidades en Palafolls, Vidreres Empresa de Reformas integrales en Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar

 

 

Limpieza Cocinas Industriales Caldes d'EstracInstalación de suelo radiantes Cabrera de Mar Reformas integrales de chalets Vilassar de Mar Instalación de aire acondicionado Pineda de Mar Instaladores de calefacción Blanes, Canet de Mar Reformas integrales Blanes, Lloret de Mar Tordera

 

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS