Empresa de calefacció i climatització a Blanes

Empresa de calefacción y climatización en Terrassa, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Granollers
Calefacción y climatización en Terrassa, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Granollers

Empresa de calefacció i climatització a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Granollers.

 

Empresa REALITZA a Blanes

REALIZA és una empresa especialitzada en calefacció i climatització que es troba ubicada a la ciutat de Blanes, a la província de Barcelona. Aquesta companyia compta amb una àmplia trajectòria al sector, cosa que li permet oferir als seus clients solucions completes i personalitzades per adaptar-se a les necessitats de cada projecte.

Conscient de la importància d’oferir un servei de qualitat, REALITZA se centra en la innovació i l’ús de tecnologia avançada per proporcionar instal·lacions eficients i sostenibles.

 

A continuació, es detallarà la història, serveis, equips i projectes en què ha treballat REALIZA, així com el seu compromís amb la sostenibilitat i la formació i experiència del seu equip.

 

 

Història i trajectòria de REALIZA

Fundada l’any 1993, REALIZA és una empresa amb més de 25 anys d’experiència al sector de la calefacció i climatització. Durant aquest temps, ha desenvolupat una àmplia trajectòria que l’ha dut a especialitzar-se en la realització de projectes de gran envergadura a diferents sectors, com el residencial, l’industrial i el terciari.

Des dels seus inicis, REALIZA ha mantingut un compromís constant amb la qualitat i la satisfacció del client, cosa que li ha permès consolidar-se com una de les empreses més reconegudes al sector.

 

 

Serveis de calefacció i climatització de REALITZA

Un dels principals serveis que ofereix REALITZA és la instal·lació de sistemes de calefacció i climatització. L’empresa compta amb un equip de professionals altament qualificats que s’encarrega de fer una avaluació detallada de les necessitats de cada client per oferir solucions personalitzades.

Entre els serveis que ofereix REALIZA hi ha: la instal·lació de sistemes de climatització i ventilació, sistemes de calefacció per radiadors o terra radiant, sistemes d’aigua calenta sanitària i sistemes d’energia solar tèrmica.

 

 

Tipus d’instal·lacions realitzades per REALIZA

REALITZA realitza tota mena d’instal·lacions, des de petites obres fins a grans projectes. L’empresa compta amb una àmplia experiència en la realització d’instal·lacions a edificis residencials, comercials i industrials.

Entre les instal·lacions que ha dut a terme REALITZA es troben: la instal·lació de sistemes de climatització i ventilació a hospitals i centres comercials, la instal·lació de sistemes de calefacció per radiadors a edificis residencials i la instal·lació de sistemes d’energia solar tèrmica a edificis públics.

 

 

Equips i tecnologia utilitzats per REALITZA

REALITZA aposta per la innovació i l’ús de tecnologia avançada per oferir als clients instal·lacions eficients i sostenibles. L’empresa compta amb equips i eines d’última generació que permeten desenvolupar els projectes de manera més ràpida i eficient.

Entre els equips que utilitza REALIZA hi ha: equips de soldadura i tall, eines de mesura, equips d’elevació i transport i eines manuals.

 

 

Projectes en què ha treballat REALITZA

REALITZA ha participat en nombrosos projectes durant la seva trajectòria. Entre ells hi ha la instal·lació de sistemes de climatització i ventilació a l’Hospital Vall Hebron de Barcelona, la instal·lació de sistemes de calefacció per terra radiant al complex residencial El Pedral de Sant Cugat del Vallès i la instal·lació de sistemes d’energia solar tèrmica a Ajuntament de Blanes.

 

 

Clients satisfets de REALIZA

REALITZA compta amb una àmplia cartera de clients satisfets que avalen la qualitat dels seus serveis. L’empresa es preocupa per establir una relació propera i de confiança amb els seus clients, cosa que li permet oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada projecte.

Entre els clients de REALIZA hi ha empreses com Ferrovial, CaixaBank i OHL, així com nombrosos particulars i petites empreses.

 

 

Certificacions i acreditacions de REALITZA

REALIZA compta amb diferents certificacions i acreditacions que avalen la qualitat dels seus serveis i el compromís amb la sostenibilitat. Entre aquestes hi ha la certificació ISO 9001:2015, que garanteix la qualitat dels seus serveis, i l’acreditació per part de l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi de l’Energia (IDAE), que reconeix el compromís amb l’eficiència energètica.

 

 

Compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient de REALITZA

REALIZA és una empresa compromesa amb la sostenibilitat i el medi ambient. L’empresa es preocupa per oferir solucions eficients i sostenibles que redueixin el consum energètic i les emissions de CO2.

Per això, REALIZA aposta per la utilització d’energies renovables, com l’energia solar tèrmica, i per l’ús de tecnologia avançada que permeti un control i eficiència més gran en el consum energètic.

 

 

Formació i experiència de l’equip de REALIZA

L’equip de REALIZA està format per professionals altament qualificats i amb una àmplia experiència al sector. L’empresa aposta per la formació contínua del vostre equip per garantir una millora constant en la qualitat dels seus serveis.

A més, REALIZA compta amb un equip d’enginyers especialitzats en el disseny i càlcul d’instal·lacions, cosa que permet oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada projecte.

 

 

Garanties i manteniment oferts per REALITZA

REALIZA ofereix garanties i serveis de manteniment per garantir la qualitat i eficiència de les instal·lacions. L’empresa compta amb un servei tècnic propi que s’encarrega de fer el manteniment i la reparació de les seves instal·lacions, així com oferir un servei d’atenció al client personalitzat.

A més, REALITZA ofereix garanties que cobreixen qualsevol possible defecte o problema a les seves instal·lacions durant un període determinat.

 

 

Contacte i pressupost amb REALITZA

Si necessiteu més informació sobre els serveis de calefacció i climatització oferts per REALIZA, podeu posar-vos en contacte amb l’empresa a través de la seva pàgina web o trucant al número de telèfon que hi apareix.

Així mateix, si necessiteu un pressupost personalitzat per al vostre projecte, no dubteu a contactar amb REALIZA per rebre assessorament i una proposta adaptada a les vostres necessitats.

 

RESUMEN

En definitiva, REALIZA és una empresa especialitzada en calefacció i climatització que compta amb una àmplia trajectòria al sector. El seu compromís amb la qualitat, la innovació i la sostenibilitat permet oferir solucions personalitzades i eficients als seus clients, així com garanties i serveis de manteniment per assegurar-ne la satisfacció. Si necessiteu una solució integral en calefacció i climatització, REALITZA és l’empresa adequada per a vostè.

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon: (+34) 634-450-391,

o via correu electrònic: info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS