Bany a l’estil del minimalisme

Bany a l'estil del minimalisme. Bany minimalista: pros i contres. L'esquema de color al bany a l'estil del minimalisme.
Bany a l'estil del minimalisme. Bany minimalista: pros i contres. L'esquema de color al bany a l'estil del minimalisme.

Una promoció a una botiga és una gran raó per comprar amb descompte el que no necessita a canvi de res. Doncs, a casa nostra apareixen de sobte 3 dotzenes de tasses, 20 mantes i 40 jocs de roba de llit, així com tota una muntanya de llaminadures xules. El minimalisme és un estil que va desafiar l’acaparament. No hi ha absolutament res superflu, però cada detall està pensat en termes de comoditat i funcionalitat.

 

 

Bany minimalista: pros i contres

PRESUPUESTO DE Reformas baños Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, S'Agaró, Playa de Aro

 

 

Aquesta direcció del disseny dʻinteriors no implica decoració ni en mobles, ni en tèxtils

Això és el que espanta la majoria de la gent. Només cal fer una ullada a la foto per generar malenconia. I potser aquesta és l’única opció quan el minimalisme realment no encaixa.

 

 

D’altra banda, és simplement universal:

La descripció mateixa de l’estil parla de brevetat i absència de detalls innecessaris. I aquesta és la solució òptima per a apartaments petits.
El disseny del bany a lestil del minimalisme implica lús racional de cada centímetre quadrat. Per tant, com a resultat de la selecció de solucions, aconseguim organitzar l’emmagatzematge de cosmètics, un lloc per a la rentadora i un bany complet en una àrea petita.

 

EMPRESA de Empresa de Reformas baños Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Calonge, S'Agaró, Playa de Aro

 

 

L’esquema de color al bany a l’estil del minimalisme

La majoria de vegades es realitza en colors clars: blanc, gris, lletós. Però això no significa pas que no pugui utilitzar altres opcions:

  • Negre. S’usa tant com accent com en forma pura. Però no sucumbir a lefecte de les fotografies, no sempre es veu bonic. Per exemple, categòricament no és adequat per a habitacions petites i persones ocupades que no podran eliminar les taques de calç de les superfícies cada dia.
  • Pastís – menta, rosa, blau. Amb l’encertada elecció de textures i combinacions, tampoc fallen, però a la vida quotidiana resulten més pràctiques que els “categòrics” blancs I negres.
  • Tons nets i brillants. S’utilitzen millor com a accents. Després de tot, el disseny del bany a l’estil minimalista amb parets taronges o vermelles no només desprèn mal gust, sinó que també et pot tornar boig.
  • Materials naturals i imitacions. La fusta, el formigó i el marbre també són permesos en el minimalisme. I utilitzats com a accents, sovint omplen el bany de dinàmica i encant especial.

 

Solicitar Reformas baños Lloret de Mar, Playa de Aro, Blanes, Tossa de Mar, Calonge, S'Agaró, Calella

 

 

SOLICITAR PRESUPUESTO de Reforma de baño en Lloret de Mar, Playa de Aro, Blanes, Calella, Tossa de Mar, Canet de Mar, Calonge, Sant Pol de Mar, S'Agaró

 

En triar combinacions de colors per al bany, recordeu el nom de l’estil. Es considera ideal fer servir un color principal i 1-2 colors d’accent.

 

Renovación de viviendas en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Vilassar de Mar, Playa de Aro, Sant Feliu de Guixols

 

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS