Remodelació d’apartaments (Part 2)

Reforma de apartamento de una habitación Vilassar de Mar, Teià, Rubí, Tiana, Breda, Alella, Blanes, Calella, Terrassa, Sabadell, El Masnou, Granollers, Llagostera, Canet de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Arenys de Mar, Pineda de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Malgrat de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Pol de Mar, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres

Reforma d’apartament d’una habitació a Tossa de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Calonge, Sant Feliu de Guíxols.

 

Reconstrucción de casas Blanes Empresa reformas integrales Calella Reforma de apartamento Vilassar de Mar Reformas integrales de baños Canet de Mar Campañía de reformas de baños Tossa de Mar Renovaciones parciales de hogar Arenys de Mar Remodelaciones generales de pisos Pineda de Mar Empresa de rehabilitación de apartamentos Lloret de Mar

 

Redisseny de l’apartament d’una habitació

Considereu possibles opcions per a la remodelació d’un apartament d’una habitació durant la reforma en un espai més funcional i modern. Reforma d’apartament d’una habitació Tossa de Mar.

Aquí movent les parets tot ho soluciona. L’opció de reurbanització més comú és convertir un apartament duna habitació en un apartament de dues habitacions dividint les habitacions adjacents.

 

Rehabilitación de piso Vilassar de Mar Empresa reformas integrales Cabrera de Mar Reformas parciales de casas Vilassar de Mar Reformas generales de pisos Caldes d'Estrac Compañía de reformas de pisos Sant Pol de Mar Empresa de rehabilitación de baños Arenys de Mar Renovaciones integrales de baños Sant Vicenç de Montalt Remodelaciones integrales de hogar Sant Andreu de Llavaneres

 

Empresa de construcció i reformes d’apartaments d’una habitació

Què estem fent? Instal·lem una partició addicional que separaria el passadís i la sala d’estar. Després dividim l’habitació llarga i estreta en 2 zones: una sala d’estar i un dormitori amb un envà de pladur. Vola!

De vegades, un apartament d’una habitació amb una habitació de pas es veu diferent: en un intent d’arribar a l’habitació del fons, creuem la del mig de paret a paret, sense poder col·locar correctament els mobles al centre de l’habitació.

 

 

Rehabilitació de pis d’una habitació

Reformas generales de casas Calella Renovación de vivienda Vilassar de Mar Reformas integrales de baños Canet de Mar Empresa de reformas de baños Tossa de Mar Renovaciones parciales de hogar Arenys de Mar Compañía de reformas integrales Pineda de Mar Remodelaciones integrales de pisos Lloret de Mar Empresa de reformas de apartamentos Cabrera de Mar

 

En aquest cas, la solució seria demolir el rebost i dividir l’habitació resultant en dos mitjançant un envà, augmentar el bany a causa d’un passadís llarg, reduir l’àrea del passadís i moure l’entrada al saló. habitació davant d’un dormitori, i l’entrada a la cuina – davant de l’altre.

 

 

Remodelació d’un apartament de dues habitacions

L’inconvenient més gran en un apartament de dues habitacions és un bany i un lavabo microscòpic. Podeu ampliar l’espai mitjançant la rehabilitació de la següent manera.

 

 

Renovació d’habitatges d’una habitació

Compañía de reformas integrales Blanes Reconstrucción total de chalets Calella Remodelación de alojamiento Vilassar de Mar Reformas parciales económicas Arenys de Mar Reformas generales de cocinas Caldes d'Estrac Rehabilitación de apartamentos Sant Pol de Mar Empresa de reformas de cocinas Sant Vicenç de Montalt Instalación de suelo radiantes Sant Andreu de Llavaneres

 

  • Primer. Traiem la paret entre el bany i el lavabo, ia la paret que voreja el passadís, la tanquem amb una paret, instal·lem portes.
  • Segon. Prenem les mesures necessàries per garantir la impermeabilització a la zona on anteriorment s’ubicava el passadís.

 

En la reforma dun apartament de dues habitacions, així com en un apartament duna habitació, la solució serà la demolició de la paret entre la cuina i la sala destar. I per tenir un lloc on col·locar les coses, podeu “moure” la paret entre el dormitori i la sala d’estar cap a la sala d’estar. Pels convidats, l’àrea reduïda no crearà problemes, però els metres guanyats per guardar coses al dormitori seran una veritable solució!

 

Reformas de fincas regias Vilassar de Mar Estudio de diseño de interiores Canet de Mar Reparación de ventanas de aluminio Tossa de Mar Instalación de placas solares térmicas Arenys de Mar Empresa de reformas integrales de baños Pineda de Mar Empresa de reformas integrales de cocinas Lloret de Mar Instalación de placas solares fotovoltaicas Cabrera de Mar Instalación de Climatización calor/frio (aire acondicionado) Blanes

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS