Maó decoratiu a l’interior de l’apartament

Reformas de pisos Calella Reformas integrales Blanes Cristalería Cabrera de Mar Construcción Lloret de Mar Lampistería Vilassar de Mar
Reformas de pisos Calella Reformas integrales Blanes Cristalería Cabrera de Mar Construcción Lloret de Mar Lampistería Vilassar de Mar

Maó decoratiu a l’interior de l’apartament a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols.

 

Empresa de reformes integrals

 

COM REALITZAR UNA REFORMA DE MANERA CORRECTA?

Si no ets fanàtic de l’estil loft i no somies amb la combinació de maó vermell amb un sostre de concret, probablement et vas trobar una foto d’una paret de maó blanc a l’estil escandinau, que dóna el volum i la textura necessaris a l’estada. Empresa de reformes integrals a Sant Pol de Mar.

Quin maó triar – sobre això i molt més, a l’exemple de dotzenes de reformes completades amb èxit.

 

Empresa de construcció, rehabilitació, fusteria d’alumini, reformes i serveis integrals

 

Història 1. Sobre el fet que tot hauria de ser “natural”.

Entre la varietat de marques i fabricants de maons decoratius, segons la nostra experiència, heu de triar un maó que hagi demostrat la seva eficàcia.

Ha d’imitar la textura del maó natural, acolorit de manera desigual perquè cada maó sigui diferent de l’altre i no creï una sensació d’estampat.

 

 

Empresa de reformes generals

Reformas pisos Canet de MarSuelo laminado Arenys de Mar Empresa reforma Canet de Mar Azulejar cocina Tossa de Mar Reformas Sant Vicenç de Montalt

 

Història 2. Què fixar/enganxar i sobre què

Aquí la solució és la següent: si hi ha una cola especialitzada del fabricant del mateix nom, sempre és millor triar només aquest. Sempre està dissenyat per a una determinada càrrega, teniu en compte les propietats del maó perquè no canviï les seves propietats. No obstant això, si escolliu un maó de guix més «plà» i lleuger, l’adhesiu regular per a rajoles servirà.

 

 

Empresa de reformes integrals

"Empresa

 

Història 3. Sobre el fet que la mida importa.

Comencem a col·locar el totxo i pensem en com hauria de ser la costura o la junta.

A la pràctica, arribem a la conclusió que el gruix òptim de la costura és de 4-5 mm. Aleshores és possible aconseguir aquest mitjà daurat perquè el maó es vegi el més natural possible.

 

 

Rehabilitació d’habitatges

"Instalación

 

Història 4. Quan fem servir el maó

Es va col·locar el totxo, va quedar tot genial, però quan van començar a polir-lo, es va començar a embrutar. En un maó blanc, encara no és crític si la cola o la beurada no es «groguen», però en un maó vermell, el color s’esvaeix, les taques fan malbé tota la impressió.

La situació se salva amb un líquid especial per netejar maons, que sembla «dissoldre» les taques blanques.

 

 

Empresa de reformes

"<yoastmark

 

Història 5. Sobre com mesurar set vegades i tallar una vegada

Un altre tema d’actualitat és on ha de començar i acabar el totxo a la paret. En tots els projectes, intentem vèncer només una paret o columnes amb maons decoratius.

No és la solució més reeixida, al nostre parer, enganxar només una part de la paret amb un totxo.

Mentres que una paret completament revestida combina perfectament amb la paret adjacent i es combina amb una àmplia varietat de colors de pintura o altres materials i textures.

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS