Empresa de neteja de fi d’obra i reformes

Empresa de limpieza de fin de obra y reformas en Arenys de Mar, Alella, Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar
Empresa de limpieza de fin de obra y reformas en Arenys de Mar, Alella, Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar

Benvinguts al servei de neteja de fi d’obra i reformes de la nostra empresa! En aquest article, us presentem la nostra empresa especialitzada en neteja d’obres i reformes a Arenys de Mar, Sant Boi Llobregat, Lloret Mar, Cabrera Mar, Vilassar de Mar, i els serveis que oferim per garantir la neteja i la higiene a el seu espai dobra o reforma.

A la nostra empresa de neteja de fi d’obra i reformes, oferim serveis de neteja especialitzats en l’eliminació dels residus i les restes de construcció que es generen a les obres i reformes. Ens encarreguem de la neteja de tota mena de construccions, des de vivendes particulars fins a grans estructures comercials, i sempre oferim un servei de qualitat i eficaç.

 

 

A la nostra empresa, oferim un servei de neteja de fi d’obra especialitzat en l’eliminació dels residus i les restes de construcció. El nostre equip de neteja està altament capacitat per manejar tot tipus de residus de construcció, des de runes fins a materials de construcció perillosos. Ens encarreguem de l’eliminació d’aquests residus i els portem als abocadors autoritzats corresponents.

 

 

Neteja de reformes

A més de la neteja de fi d’obra, també oferim un servei de neteja de reformes. En aquest cas, ens encarreguem de netejar i eliminar els residus generats pels treballs de reforma, des de la runa fins a la pols i la brutícia que s’acumulen durant el procés. Utilitzem productes i maquinàries d’alta qualitat per garantir la neteja del vostre espai de reforma.

 

 

Neteja de runes

A la nostra empresa, també oferim un servei especialitzat de neteja de runes. Aquest servei està destinat a aquells clients que necessitin retirar grans quantitats de runa i residus de construcció.

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS