Diversos errors fatals en una reforma d’apartament a un edifici nou

Empresa reformas integrales Tiana, El Masnou Instalación de parquet Blanes, Lloret de Mar Empresa de Cristalería Terrassa, Arenys de Mar Empresa de Albañilería Llagostera, Canet de Mar Construcción de pérgolas Granollers, Llagostera Reformas de pisos Lloret de Mar, Vilassar de Mar
Empresa reformas integrales Tiana, El Masnou Instalación de parquet Blanes, Lloret de Mar Empresa de Cristalería Terrassa, Arenys de Mar Empresa de Albañilería Llagostera, Canet de Mar Construcción de pérgolas Granollers, Llagostera Reformas de pisos Lloret de Mar, Vilassar de Mar

Diversos errors fatals en una reforma d’apartament a un edifici nou a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Pla de prevenció d’errors

Perquè quan et mudis a un nou apartament no hagis de refer res, hem identificat els errors més comuns que pots cometre al teu camí cap a la llar perfecte.

 

 

1. Manca d’un pla o una reforma espontània

Ara no es tracta només del disseny del vostre apartament i l’existència del projecte. També ha de comprendre clarament la seqüència en què es realitza el treball. Es pot col·locar els terres primer i després decidir moure la paret entre la cuina i el bany. En aquest cas, constructors competents, supervisió de l’arquitecte tècnic i l’existència d’un projecte arquitectònic et poden estalviar molt de temps, esforç i diners.

 

 

2. Emmagatzematge caòtic de coses

Si encara decidiu remodelar l’habitatge, no us heu d’oblidar de la necessitat de l’espai d’emmagatzematge per a articles per a la llar i electrodomèstics. En cas contrari, totes les eines, galledes, una aspiradora, un robot de cuina i altres articles «vitals» s’hauran d’empènyer als racons més allunyats de l’apartament. En llocs visibles, es veuen molt descurats.

Per tant, pensem per endavant en els armaris de paret i els guarda-robes, que no només eliminaran les escombraries, sinó que també faran que les habitacions siguin acollidores i funcionals.

 

 

3. L’acabat de paret no prou llis

Independentment del que hi hagi a les parets del seu apartament: paper pintat, només pintura o pintura decorativa, assegura’t d’anivellar la superfície de les parets! Cregui’m, totes les protuberàncies seran visibles, sense importar l’acabat final de les parets.

 

 

4. Manca de pla elèctric

No hi ha preses de corrent ni interruptors addicionals. En començar les reparacions, pensa per endavant on s’ubicaran segons la disposició dels mobles.

En general, un esquema elèctric és el primer amb què comença una empresa de reforma professional quan planifica el seu futur apartament o casa.

 

 

5. Rebuig d’un pis càlid a favor de l’estalvi

Si és possible, assegureu-vos d’instal·lar calefacció per terra radiant. Això és especialment cert per a àrees amb rajoles o habitacions amb poca calefacció. La calefacció per terra radiant no només asseca l’aire del bany, sinó que ajuda a evitar la floridura. Encara pot servir com una bona alternativa als escalfadors fora de temporada.

 

 

10. El més important: No et fiquis en allò que no saps!

De vegades, a la gent li sembla que és fàcil col·locar un laminat amb les seves pròpies mans, que enganxar un paper pintat “és cosir i cantar”, i no val la pena pagar per anivellar les parets.

En la majoria dels casos és una il·lusió. Si realment teniu experiència amb electricitat o fontaneria, llavors sí, podeu fer-ho tu mateix, estalviant en lampistes. Si no hi ha experiència, és millor no arriscar-te.

L’alteració en qualsevol cas costarà més, i la «imperfecció» romandrà amb tu durant molt de temps i et recordarà constantment que «l’avar paga dues vegades».

 

Motorización de Persianas Malgrat de Mar, Blanes Ingenieros eléctricos Caldes d'Estrac, El Masnou Reformas integrales baños Sant Pol de Mar, Breda Instalación de parquet Cabrera de Mar, Llagostera Montaje de parquet Pineda de Mar, Caldes d'Estrac Renovación de apartamentos Arenys de Mar, Calella

 

"Instalación

 

Instalación de Pérgolas Arenys de Mar, Cabrera de Mar Construcción de viviendas Sant Cugat del Vallès, Tiana Instaladores de persianas Sant Vicenç de Montalt, Rubí Empresa de interiorismo Sant Pol de Mar, Malgrat de Mar Ingeniería de seguridad Cabrera de Mar, Caldes d'Estrac Instalaciones eléctricas Vilassar de Mar, Santa Susanna Reformas integrales casas Sant Andreu de Llavaneres, Teià

 

Presupuestos de reformas Canet de Mar, Breda, Canet de Mar Suelo laminado Tossa de Mar, Alella, Sant Vicenç de Montalt Instaladores metálicos Pineda de Mar, Calella, Pineda de Mar Electricistas Lloret de Mar, El Masnou, Sant Cugat del Vallès Rehabilitación de apartamentos Sant Vicenç de Montalt, Terrassa Empresa de Lampistería Caldes d'Estrac, Sabadell, Santa Susanna Instalación de Persianas Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

TRUCA’NS ARA

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors a través del telèfon:

(+34) 634-450-391,

o via correu electrònic:

info@serviciosintegrales.org

o per

 

 

 

 

 

 

CATEGORÍAS